CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 27 July 2012

Mentor Mentee 5 & 6

Assalamualaikum and yello everyone.

Berjumpa lagi kita kali ini untuk Mentor Mentee sesi ke 5 dan ke 6 yang diadakan baru-baru ini di Rumah Bait Al-Amin. Tapi sebelum itu rasanya belum terlambat untuk keluarga Tunas Cemerlang 2012 mengucapkan Salam Ramadan dan Selamat Berpuasa kepada you ols. So, macam mana minggu pertama puasa? Rasa dah dimanfaatkan dengan sempurna? Oh tidak mengapa, kita ada lagi lebih kurang 3 minggu lagi untuk memperbaiki diri dan memanfaatkan Ramadan kali ini dengan sepenuhnya.

Seperti biasa, MM kali ini pon tidak kurang seronoknya. Sebab inilah salah satu masa untuk adik-adik BAA study sambil have fun. Ya lah peperiksaan dah nak dekat... Especially untuk adik-adik yang nak ambil UPSR. Tak mau stress-stress okay. Begitu jugak dengan abang-abang dan kakak-kakak faci. Banyak kerja kan? Hopefully spending time with adik-adik can release our stress a bit.

Apa-apa pon kami harap adik-adik BAA jangan putus asa dalam pelajaran. Kami hanya boleh membantu dengan sedikit peluang yang diberi. Bak kata pepatah susah susah dahulu, senang senang kemudian kann... Takpa, Allah nampak usaha kita.

Mentor Mentee 5:
 Mentor Mentee  6:
"So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Someone's watching over me..."
- Someone watching over me -

Semoga ini bukan MM yang terakhir. Jumpa lagi di lain MM InsyaAllah.


No comments: